Vad vet jag om dig?

Här ligger jag i sängen och har kollat på Top model Sverige och Familjen Annorlunda. Jag tänker somna tidigt idag då jag ska vara med Lovisa och Ofelia imorgon och innan jag åker imorgon vill jag hinna duscha, måla naglarna med mera, jfyi.
Puss

My endless love

På kvällen badade vi i Vendelas jacuzzi och bastade i hennes bastu, hur mysigt som helst.
Runt tolv satte vi på high school musical, meningen var att vi skulle titta på alla tre filmerna men när vi satte på andra filmen såg jag ingenting och orkade inte anstränga mig heller för att göra det så istället somnade jag.
Här sover mina bebisar som små änglar (haha älskar när folk säger så, sover som små änglar).
På morgonen gick vi upp och åt jättegod och mysig frukost och mot eftermiddagen åkte jag och Ofelia hem.

Vad vill du veta

Hej allihopa! Sen i söndags har jag sovit hemma hos Laura och innan dess har jag sovit hos Vendela så därför har jag inte kunnat blogga. Just nu väntar jag på att Laura ska duscha klart och sen tror jag att jag åker hem och sover hemma en natt. Ikväll/eftermiddag ska jag också ladda upp lite bilder ifrån kvällen med Vendela och Ofelia så stay tuned...
Två bilder ifrån idag, har på mig mammas senapsgula tröja från h&m!

Gulasch

Min lunch idag, så himla gott så jag tror att jag dör.

Mavala 19 Hong Kong


What doesn't kill you makes you stronger

Igår firade jag och tjejorna att det är lov med en liten middag hemma hos Filippa. Jättemysigt att prata och mysa med dem. Efter middagen åkte jag och Vendela hem till henne där vi spelade cod (andra gången för mig), pratade och sov, supermysigt var det där också. Ikväll har jag planer på att åka till Vendeluttan igen med Ofelia vi tänkte ha spa- och high school musical-kväll. Åh, älskar lov!
Puss

Impulsiv

Hej vänner! Nu har jag suttit och pluggat ända sen jag kom hem och är verkligen i behov av lov känner jag... kommer i och för sig inte kunna vara helt fri ifrån pluggandet då heller men ska bli så himla skönt att få sova ut o.s.v. på dagarna. Imorgon är det verkligen slutspurten, vi har no-prov, ensamble uppspel på musiken och sånt där så nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa igenom no:n och sen sova länge!

Puss

Dig saknar jag


Trololol

Hahahahaha, dör verkigen...

Pusskalas

Sitter här och äter fettisbulle till mellis, den skulle egentligen ätas igår men det blev för sent så istället blev det idaaag... Hej hopp så länge!
Puss

Vackraste i stan


Har skypat nu med Blanche ett tag, vi har pluggat inför so provet som vi har på torsdag och pratat allmänt, super cozy. Snart vaknas det mat i stugan, eller snarare nu så vi hörs och ses imorgon.

Puss

Hej skolan, du förstör mitt sociala liv.


Every time you smile at me



Sitter här med en klämma i håret och mjukiskläder. Framför mig har jag min nya skoldator som jag älskar så mycket, hur bra och praktisk som helst. Som ni ser finns det webcam i den så bättre med bilder kan jag lova! Statistiken har aldrig varit så dålig som den är nu men det finns ju anlednignar... Hur som helst nu ska jag öva lite på ett tal jag ska hålla imorgon (inget seriöst, vi gör tal på svenskan), hejhopp vänner!

Puss


My dream finally came true

Idag fick jag äntligen äta kinesiskt i en snygg kartong, det här har seriöst varit min dröm länge, haha. Sparade såklart kartongen, jag kommer typ äta nudlar i den när jag är ensam hemma på kvällarna. Mysighetsfaktor nummer 10. I'm so happy, haha...

U-tube

Har hittat två nya kanaler som jag älskar, nikkiphilippi och checkinthemirror, nu behöver jag inte titta på samma videosar om och om igen happyslap (ÅH gud vad jag känner mig ovan med att skriva happyslap, förr skrev jag ju det stup i kvarten!)

Love hearts

Godmorgon! Fortfarande inte frisk så därför stannar jag hemma, missar jättemycket nu vilket känns jättejobbigt så jag tror jag dör. Idag tänker jag i alla fall börja plugga lite, har inte pluggat på hela veckan så nu är det dags. Hej hopp.

Puss

Hej hå så kan det gå

Är fortfarande sjuk och det är tveksamt om jag ska till skolan imorgon, tror det är bra om jag stannar hemma då jag inte är helt frisk. Behöver dock verkligen vara där på morgonen men vi får helt enkelt se hur jag mår imorgon.
Lite mysigt att vara sjuk ändå...

Say 3

För någon vecka sedan var jag med Filippa på ica för att handla lite inför HK. Vi går förbi "skönhetsavdelningen" där det finns sminkmärket wet n' wild. Utan tvekan köpte jag med mig hem två bronzing powders (den "randiga" använder jag för att markera kindbenen) och en blush. Allt var sådär löjligt billigt, typ 50:- för varje, dock minns jag inte exakta priset.

Puss

That's a secret i'll never tell

Hej allihopa! Förlåt för den urkassa uppdateringen, de senaste dagarna har jag varit sjuk och haft ont i halsen och en rinnande forsande näsa. Jag hoppas att ni kollat min instagram medans jag varit borta, för er som inte vet om den: linneasunnemark, följ mig herrar! Nej, nu ska jag ta och dricka vanilj te, hejhopp!

Puss

Svenska grammatik

Godmorgon mina vänner och förlåt för den dåliga uppdateringen. I helgen har jag bara tagit det lugnt, igår låg jag tillexempel och tittade på vänner hela dagen, älskar verkligen sådana dagar! Just nu pluggar jag lite svenska grammatik då vi har prov imorgon. Chiao amigos!

Dina kalas var roligast


Första februari

Idag är det första februari och där med den här fina tjejens födelsedag! Jag är så glad att jag har fått lära känna dig, tycker om dig så himlans mycket! Grattis på 15 årsdagen tjejen hoppas du fått massvis med fina presenter.


Puss

I just have to say

Nu har både statistiken och kommentarerna sjunkit. Tycker det är jättetråkigt och blir verkligen otaggad på att blogga så se till att kommentera ni som är kvar! Hatar verkligen sådana här inlägg och känner att jag gör de för ofta...

Allt får liv igen

Fyndade dessa tre koftor idag på H&M. Har länge behövt nya, ljusa, koftor och när jag såg att de här var så billiga ( 100:-, 50:- & 100:- ) tvekade jag inte en sekund! Kan ta bild imorgon så får ni se hur de ser ut på!

RSS 2.0