I can't wait

Godkväll! Nu har jag skrivit klart min novell och skickat in den så nu känns det superskönt med allting. Idag hade jag ju prao, det fanns jättemånga söta barn som jag lekte med, hehe... dock skulle jag egentligen vara med barn i åldern 1-2 men det blev någon förändring så nu är jag med barn i åldern 3-5. Nu ska jag lägga mig och sluka Vänner, hörs och ses mannar!

Läpparna

Haha, grotesk bild! Men! Jenny, du hade en fråga om läppstiftet var lite vinrött, det jag hade på mina läppar igår var det översta läppstiftet, lumene. Men om du letar efter ett mer vinrött skulle jag rekomendera det jag har på underläppen här, Maxfactors Chilli nummer 853. Det är mörkare än det jag hade igår! Hoppas du hittar något fint tjejen!

Me gusta

Godmorgon! Om tio minuter ska jag gå ner till min prao, jag är faktiskt lite nervös nu! Haha... Pirririririigg!

Lamporna lyser upp gatan

Nu ska jag mysa ner på mig på loftet och titta på massor av avsnitt av Vänner. Imorgon har jag den efterlängtade praoen och jag vill inte skrämma alla barn genom att se ut som ett monster så jag ska lägga mig tidigt idag.
Här har ni en lite småläskig bild på mig för några dagar sen, enjoy.

En liten lista

Lista tagen ifrån: Linn

Fakta

Namn: Linnea Sunnemark
Smeknamn: Linnet, krullet 
Födelsedag: 8e Juli
Bor: I Nacka och Hammarbysjöstad
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Brun
Arbete: /

Favorit

Färg: Har inte någon favo, gillar alla!
Drog: Tuggummi
Fordon: Bil i guess...
Film: The Note Book, Vänner (haha vet att det är en serie men blabla)
Djur: Hundar
Skor: Högklackat är ju så fint men, jag är dock redan väldigt lång så jag använder inte några...

Brukar du

Titta på dig själv i spegeln: Ja
Gnälla: Ganska ofta
Skrika: Nej
Sova: Ja
Drömma mardrömmar: Nej
Försöka vara annorlunda: Haha, nej
Klä dig i svart: Japp
Hata folk: Nej, jag blir mer irriterad
Lita på folk: Mina närmsta vänner och familjen, ja.

När

Åt du senast: Alldeles nyss
Läste du en bok senast: Imorse
Köpte du något senast: Igår
Svor du senast: Idag
Sjöng du senast: Idag
Är det sommar: Om ett tag (låter Linns svar stå kvar på den)

Vem

Sov du med sist: Febe
Saknar du: Hedda och Kitan, så att jag dör.
Rörde dig sist: Mamma
Gjorde dig riktigt glad senast: Jag vet inte rikigt, alla gör mig glad!
Fick du sms från senast: Filippa

Har du

För många vänner: Nej
Tvångstankar: Haha, jo vissa... fast inte typ "om den där mannen går med högerfot över övergångstället och sen blinkar och rör armen åt vänster behöver jag ta självmord" 
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Färgat håret: Nej
Brutit några ben: Nyckelbenet faktiskt!
Egen dator: Oui
Gjort bort dig rejält: Jahadå
Bra självförtroende: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Varit kär: Lite "små kär"
Velat vara otrogen: Nej
Varit otrogen: Nej

Hur

Går du: Super coolt så att alla vänder sig om när de går förbi mig. 
Svarar du i telefonen: Hallå
Fördriver du tiden: /
Mycket pengar har du: Åh herregud, är nästan pank för tillfället. 
Tjänar du pengar: Månadspeng (Y)
Bäddar du sängen: Fint
Ofta diskar du: Kanske varannan dag/varje dag, beror på.
Ofta städar du: När jag vill, kanske varannan vecka.
Många stör du dig på: Haha, håller inte räkningen direkt...
Ofta träffar du din familj: Nästan varje dag (har kvar Linns på den här med)

Är du

Förstående: Ja
Osäker: Nej, dock kan det vara vissa speciella tillfällen ibland.
Intressant: Eummm...
Hungrig: Nej
Barnslig: Nej
Lätt uttråkad: Ja
Ledsen: Nej
Glad: Ja
Pålitlig: Haha, ja, jo, kanske
Katt eller hund: Inget, jag är en människa

Välj

Vit eller svart: Gosh, kan inte. 
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: Land
Telefon eller internet: Telefon (om det finns internet i telefonen)
Musik eller tystnad: Musik
Bok eller film: Film
Leva eller dö: Leva
Tjejer eller killar: Beror på (och ja, jag behöll Linns svar där med)

 


Hide away


Grön och blå

Dagen började med att jag och Febe åkte in till stan där varken någon av oss hittade någonting så istället åkte vi och köpte Subway. Det var första gången för oss båda att äta där så vi blev helt hyper när man fick kaka/chips + läsk + macka... hehe feta. Maten tog vi med oss till en solig park där vi satte oss och åt.
När vi varit hemma hos mig ett tag och spelat wii bestämde vi oss för att gå upp för Hammarbybacken, något som var jobbigt men mysigt för när vi kom upp la solen sig och det blev en jättefin, rosa himmel.
När vi knallat ner för Hammarbybacken gick vi och beställde sushi, här sitter vi och väntaarr...
Tadaa! Vi tog med sushin hem till lägenheten där vi satte på Kalle och Chokladfabriken (som jag förövrigt måste säga att Willy Wonka är så otroligt skön, fattade inte det första gången jag kollade på den).
Till frukost åt vi det här på balkongen i solen. SÅ mysigt! Sedan satte vi oss på en av bryggorna vid vattnet och solade och sen gick vi hem till Febe och gjorde våfflor som vi också satt ute i solen och åt. Jag blir verkligen på bra humör av solen, helt sjukt hur mycket den påverkar än! För att se vad Febe har lagt ut tryck här.

Kommentarsfält




Svar; Sara: Ja det vet jag, dock gör jag inte sådana :)
Svar; Ellen: Nej jag har faktiskt inte det, dock har jag spanat på en massa produkter som jag vill ha där ifrån som kommer införskaffas inom en snar framtid.
Svar; Filippa och Jenny: Jag använde mig utav en läppenna ifrån Isadora och ett läppstift ifrån Lumene, kan göra ett separat inlägg om de!
Svar; Laura, Jenny, Vendela & Lovisa; Tack vad ni är söta mina små turturduvor!

Surprised

Godmorgon! Om ungefär en halvtimme ska jag träffa Febe, vi ska in till stan och mysa. Vi kanske hörs ikväll...
Puss

Hennes & Mauritz

Allt förutom skärpet är ifrån H&M!

Philadelphiaost

Här har ni två trötta och ofräscha bilder på mig idag. Herregud vad jag är trött, sov lite dåligt inatt så idag är det svårt att hålla ögonen öppna... Har dock gäster så jag kan inte direkt gå och borsta tänderna och krypa under täcket, haha. Nu har jag suttit framför datorn för länge, ska gå och vara social nu! Hejhopp...

Febe Sandin

I helgen ska jag vara med Febe, har inte träffat henne sen bilden ovan är tagen så det säger ju sig självt att det var länge sen... Mysigt ska det i alla fall bli! Gå till hennes toppen blogg här.

Prao frågor

Jag kom på att jag inte sagt vart jag ska praoa nu i två veckor och frågor har jag fått så nu tas det upp! Jag ska praoa på ett dagis precis bredvid min lägenhet, med barn i 1- 2 årsåldern. Så himla glad är jag då jag verkligen älskar barn i den åldern, så himlans nossiga! Än så länge vet jag inte så mycket, jag har ju inte börjat än men jag kan göra ett liknande inlägg nästa vecka så kan jag berätta hur det har varit och så... 

Passande bilder, jag vet.

It's all so quiet

Godeftermiddag soldater! Idag har jag avklarat ett prov vilket är jätteskönt, nu har vi bara lite inlämningsuppgifter varje dag tills veckans slut och sen kommer vi ha prao i två veckor och sedan påsklov. Så otroligt lycklig/glad är jag när jag tänker på att jag kommer få vara ledig ifrån skolan i tre veckor, så himla skönt så jag tror jag dör! Mina praotider kommer dock vara lite jobbiga, jag börjar jobba åtta på morgonen och slutar runt fyra på eftermiddagen, alltså kommer jag jobba i åtta timmar men jag kommer ju få leka och gosa med barn som är 1-2 år så jag tackar inte nej. Men nu ska jag i alla fall fortsätta plugga, vi ses mannar!

Puss

Portfölj

Eftersom att blogg.se appen inte funkade för mig så provar jag att gå in via internet på mobilen. Kan någon snälla kommentera så att jag vet att det funkar! Bara en punkt eller något, haha...

Sing Hallelujah


Jordgubbste

Här sitter jag och dricker te för fulla muggar (fyndigt, jag vet). Jag ska ta och göra mig lite frukost och sen titta på Wildkids på svtplay. LOVE MY LIFE xD Haha, men vi ses och hörs, glöm inte att en video kommer upp idag!

Oh happy days

Godmorgon! Jag tänkte bara tipsa om att Picnik stänger i April och att tills dess kan man använda sig av Picnik Premium grejerna så passa på, det gör i alla fall jag...
Här använde jag mig av kloningsverktyget och ögonfärgsverktyget.
Ett av premium-collagen.
Orginalet...
Haha... redigerat, jag använde mig av alla touch-up verktyg förutom "blemish fix," "red eye," "eye color," "highlights" och de tre vertygen på "advanced".
Shine-be-gone, airbrush och sunless tan.

Vad gör din fru Lovisa?

Godkväll! Nu sitter jag här och tittar på gamla minnen i lite olika fotoalbum, älskar verkligen känslan av att titta tillbaka på allting, så himlans mysigt. Annars så har jag studiedag imorgon och den tänker jag spendera med mina engelska papper. Behöver plugga inför engelska provet vi har på onsdag och en massa annat så en studiedag passar perfekt! Nu tänkte jag titta runt lite på youtube och sen dra mig mot sängen och vänner, godnatt! 

Puss

Intense

Tre outfits från veckan! Tycker ni det är kul att se vad jag har som ytterkläder också eller räcker det med "innerkläderna?" Nu vill jag ha svar.

En brun apa

Jag ska börja göra videosar igen har jag bestämt mig för, börjar imorgon! Följ min kanal så missar ni den inte: iamwildscarlet.

Långa nätter

Inatt har denna vackra människa sovit här, dock har hon redan gått då jag ska till mamma idag och behöver packa men framförallt plugga! Ville bara säga hej så nu ska jag sätta på Melissa Horn och börja packa...
Puss

Chockrosa

Så himlans fina, födelsedagsbarnet, Azzi och Balder.
Åh vad snygg du är!
Fick tyvärr inte någon bild på hela gänget men här är det jag, Laura, Hanna, Azzi, Malin och Ella på bild.
Så fina hela bunten! Imorn ska Malin lägga upp lite bilder som hon sa att jag fick sno så håll er uppdaterade antingen här på bloggen eller här. Hur som helst hade vi det verkligen hur mysigt som helst på en jättefin bufé/ resturang, Rice, på Östermalm. Där fick vi äta hur mycket god thai/kinesisk/japan mat som helst så just nu sitter jag här och pruttar bredvid stackars Laura... Haha. Malin fick ett par Dr.Martens av några av oss och hon blev förstås jätteglad då hon velat ha juste de. Men nu är fettot Laura hungrig igen. Hejdå!
Puss

You want to go to the seaside?

Se vad fint jag gjorde Malins paket! (Nöjd som en liten lärka kan jag berätta för er att jag är.) Nu går bussen om cirkus en kvart så jag ska ta och börja göra mig iordning lite smått, vi hörs när jag kommit hem ikväll! 

Puss

Red lips

Blus ♥ Åhléns
Skärp ♥ Zara
Byxor ♥ H&M

Fly like a bird


Hejhej! Nu har Hanna sovit här inatt och vi har haft det jättemysigt, har verkligen saknat den tösen. Vi somnade, efter att ha ätit chips och dipp, jätteobekvämt i min säng framför vänner supertidigt så idag vaknade vi också tidigt vilket var jätteskönt, man har liksom hunnit med mer grejer! Just nu skypar jag hur som helst med Laura som är superirriterad och jag ligger återigen jätteobekvämt i min säng. Snart ska jag börja sminka mig och göra mig iordning för ikväll då jag och en massa andra ska fira Malin som fyller 15 idag.



Somebody that I used to know


Familjen Annorlunda

Åh. Favorit.

Gyllene skor

Kofta ♥ Abercrombie & Fitch
Tröja ♥ H&M
Byxor ♥ H&M
Skärp ♥ Zara
Blå ring ♥ Lindex
Övriga ringar ♥ Gina Tricot

En dålig bloggare

När jag kom hem idag var jag sur och irriterad på allt och alla (särskilt mina hundar då jag var tvungen att gå på promenad med dem) men så gjorde jag iordning kardemumma skorpor med sylt och ost och vips så blev jag på bättre humör. Dessutom lyssnar jag på Laleh och då blir jag alltid på bra humör... Ett nytt inlägg med dagens outfit kommer!
Puss

No life

Godkväll, nu sitter jag här på skype med Alice och Lovisa och pluggar. Orkaaaar inteeeee!

Busiga

Här sitter Lovisa och jag och posar i skolan.

Ljusrosa rosor

Halsduk ♥ Indiska
Kavaj ♥ Flash
Pälsväst ♥ London
Väska ♥ Lindex
Kofta ♥ H&M
Blus ♥ Kappahl
Byxor ♥ H&M
Klocka ♥ Ur & penn


The blind side


Åh! Idag var jag ju på skolbio med klassen och vi tittade på världens finaste film, the blind side. Verkligen min typ av film + Sandra Bullock är med (Y). Jag rekomenderar den starkt och eftersom jag är så dålig på att berätta om filmer utan att avslöja för mycket så klicka in på trailern här.

Våren är här

VBilder tagna under eftermiddagspromenaden med voovarna!

Sneak peak

En liten ful bild på vad jag hade på mig idag, jättemycket fina bilder (på inte bara min outfit) uppladdas ikväll!

Raindropes and roses

Godkväll. Här sitter jag och lyssnar på Robbie Williams och ja, gör inget annat. Ska bli så skönt ändå att komma till skolan nu när jag varit borta i en vecka, dessutom ska det vara skolbio! Juste! Planer för helgen har jag nu också, på fredag ska jag och älskade Hanna sova över och mysa, har verkligen saknat henne så jag ser jättemycket fram emot det. Sen på lördagen ska jag, och en massa andra tjejer, fira fina Malin som fyller år genom att gå ut och äta på någon sushi/thai buffé resturang. Nej nu ska jag sova, ha en bra kväll!

Puss

Let's start over

Namn: Linnea Sunnemark
Ålder: 14
Längd: 1,73-1,75
Född: Stockolm
Bor: Stockholm
Gör just nu: Lyssnar på spotify och bloggar.
Nämn en bra egenskap hos dig själv: Trevlig
Nämn en mindre bra egenskap hos dig själv: Otålig
Vad är du rädd för: Att gå själv när det är natt, känns alltid som att det ska komma någon och först våldta mig och sen mörda mig.
Har du körkort och egen bil: Nej
När grät du senast: Jag vet faktiskt inte, några veckor sen kanske. 
När skrattade du senast: När jag pratade med Jenny och Laura på facebook.
Vem åkte du bil med sist: Tror bestämt att det var med pappa...
Vem åt du mat med sist: Syster min.
Vem sov du hos sist: Lovisa med Ofelia.
Vem sov hos dig sist: Lovisa och Ofelia.
Vad var du rädd för när du var liten: Minns faktiskt inte!
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Lärare/dagisfröken...
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Ingen aning!
Värsta smärtan du råkat ut för: Antar att det var när jag bröt mitt nyckelben, dock minns jag inte känslan då jag var så liten. 
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Absolut vänner, ibland får jag moments när jag typ sitter och tänker "gud vad jag har fina vänner", jättetöntigt- jag vet. Sen gör resor och sommar mig riktigt glad...
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Jag kan bli jättesur på folk men inte riktigt så att jag skulle ställa mig och kasta runt stolar liksom... Den gång jag varit riktigt ledsen är framförallt när farmor dog. 
Har du någonsin sportat: Ja, nästan halva mitt liv har jag dansat (saknar verkligen det då jag inte dansar längre) sen har jag gått på klättring.
Någon du ser upp till: Farfar.
Vad finns alltid i din handväska: Mobil, nycklar, busskort (dock finns det i fickorna), plånbok, tuggumi, body butter/lotion och något för läpparna.
Har du varit utomlands någon gång: Oui! Orkar dock inte babbla upp alla länder.
Vilken plats var finast: Paris, utan tvekan.
Största stad/städer du varit i: Vet inte vilket som var störst riktigt...
Har du piercing eller tatuering: Hade hål i öronen men jag fick för mycket infektioner så det var bara krångligt att ha det. ...
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Som Francisco Lachowski...
Finaste komplimang du fått: Men gud, jag har ingen aning, det är inte direkt så att jag rankordnar komplimanger jag får! 
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Nej.
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Nej.
Storstad eller landet: Älskar båda går inte riktigt att välja. 
Hamburgare eller pizza: Hamburgare.
Kött eller fisk: Kött.
Hund eller katt: Hund!
Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet.
McDonalds eller MAX: McDonalds!
Charter- eller skidsemester: Charter, är inget fan av skidor.
Sverige eller utlandet: Beror helt på vilket annat land...
Sport eller nyheter: Nyheter.
Hockey eller fotboll: Fotboll.
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Jag tycker inte att hårfärgen spelar någon roll, det som spelar roll är om killen "bär upp den" eller inte.
Sommar eller vinter: Sommar!
Vår eller höst: Vår!
Flyg eller tåg: Flyg tror jag...


Upside down

Hej allesammans! Idag är jag på glatt humör, min hals känns bättre, jag lagade god lunch, jag fick sova ut (dock var elementet på som är precis bredvid sängen så jag svettades som en gris), jag har målat mina naglar, jag har duschat, jag har på mig nytvättade kläder o.s.v. Älskar sådana här dagar, dock behöver jag plugga...

Meatballs

Titta vad gott jag gjorde igår till lunch, egengjorda köttbullar med brunsås och potatis. Vi har hemkunskapsprov på onsdag så denna rätt lär jag göra mycket nu i framtiden. Men det blev faktsikt väldigt gott trots att det var första gången jag gjorde dem så nöjd är jag.

Pjuh

Så lättad och glad jag blev när Loreen vann, så himla värdig vinnare! Jag tyckte också att Molly var mycket bättre den här gången än i delfinalen (heter det så?) men Loreen har alltid varit bäst.
Går att titta i HD!

No mountain high enough

Godmorgon vänner! Är fortfarande sjuk, får knappt fram något ljud när jag pratar så i helgen behöver jag ligga hemma och dricka te. Hatar det här, jag som hade planer med Laura och Jenny som jag verkligen såg fram emot. Men aja, då får jag lite plugg gjort i alla fall. Nej, nu ska jag ta och lägga mig hos voovarna. Hejhopp.

Skrivhäfte

Två fräscha bilder på mig idag. Nu ska jag och min också sjuka syster gå ut med hundarna. Kommer få så himlans ont i halsen så jag tror att jag dör.

Det är fredag och jag är sjuk

Fan. Jag, Jenny och Laura hade planer på att se melodifestivalen imorgon men om jag låter såhär kommer jag inte kunna vara med. Jag hatar det här, men jag ska ta och dricka mycket te nu. Hej hå.
Saknar mina fina vänner...

Vitamin well everyday

Åh. Så himla fina allihopa, mina favoriter är de två första och den sista. De ska jag verkligen införskaffa! Allt är ifrån h&m.

H&M Spring season 2012

Mysiga frukostar har jag ätit här hemma i veckan, det är inte bara jag som varit sjuk på senaste tiden utan pappa och Ella har haft samma influensa. Skönt att inte vara själv hemma hela dagarna men tråkigt att vara ifrån kompisarna... hur som! Hittade lite fina klänningar i h&m katalogen, kan visa i ett annat inlägg!

You're a pisa work by o.p.i


Kony 2012



(Min födelsedag :O <- Den där smilisen ser superglad ut men det är en O-smilis, hehe.) Nu kommer jag låta supertöntig men jag blir verkligen insiprerad av den här videon, tycker att alla ska sprida den!

寿司

Titta vad jag och pappa kom hem med igår! Så gott kan jag lova...

Stuck in reverse

Åh, tänk om det skulle vara sommar...

Conected

Ligger sjuk i sängen idag men tack vare våra datorer kan jag vara med ändå, tummen upp på det. Hejhå!

Godnatt älsklingar



Stilrent

Titta vad jag och Lovisa införskaffade oss i onsdags, 60:- styck på favvobutiken. Mitt är det silvriga och Lovisas det guldiga. Fred.
Puss

Senaste dagarna

Hej vänner! De senaste dagarna har jag sovit över med Lovisa och Ofelia så det är därför jag inte uppdaterat bra alls. Vi har i alla fall haft det jättemysigt, jag somnade, som vanligt, tidigare än tjejerna eftersom natten innan hade vi inte sovit i 9 timmar (vilket jag verkligen behöver för att kunna hålla mig vaken längre på kvällen). Hur som helst, vi vaknade runt tolv- ett och Ofelia åkte någon timme efter det. Jag och Lovisa bestämde oss då för att ta en promenad vilket slutade med att vi gick runt på kyrkogården. Det var jättehärligt väder, solen lyste och jag ångrade då riktigt att jag inte tog med kameran... istället fick jag fota med iphonen, inte riktigt så fina bilder jag hoppats på men de duger...

Pappa, den vill jag ha.


Sleeping beauty

Titta vem som tog upp hela min säng en morgon, för några dagar sen! Jag älskar verkligen Ajaxs morgon-humör, det är det bästa som finns!
Puss

Vårkänslor

Igår begav jag mig till stan runt ett-två tiden för att möta upp Ofelia och Lovisa där. Det var så himla varmt ute, närmare 13 grader (!!! :D) så istället för dunjackan slängde jag på mig jeansjackan, riktiga vårkänslor uppstod bara där. När vi kom in till stan promenerade vi mot Djurgården där vi hittade Vapiano och fastnade i någon timme. Alla tre tog pasta rätten Funghi som jag verkligen kan tipsa om, det var någon sorts svampmix och gräddsås, hur gott som helst. När vi var klara där gick vi och satte oss vid vattenkanten där vi åt glass och choklad och tittade på när solen la sig. När solen lagt sig kände man direkt hur kallt det blev så då tog vi bussen till t-centralen där vi gick runt i affärer. Jag fick med mig två Iphone-skal som jag kan lägga upp bilder på senare. Runt sju-åtta kom tjejerna hem till mig och sov och ikväll blir det samma visa. Här har ni bilder!


De sista tre bilderna är ifrån min Iphone och resten är ifrån numera proffs-fotografen Ofelia!

RSS 2.0